skip to Main Content

benchmark

wij investeren veel in research & development en lopen voorop in de toepassing van technologieën

Bij Benchmark Electronics, kortweg Benchmark, leveren we uitgebreide services op het gebied van elektronica. Daarmee bestrijken we de hele levenscyclus van producten: van ontwerp, prototyping en testen tot en met productie, onderhoud, optimalisatie en supply chain management.

We zijn met name actief in sectoren als de halfgeleiderindustrie, de vliegtuigbouw, de defensie-industrie en de medische wereld. Hierin genieten we een ijzersterke reputatie. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich grote, internationale spelers. Ze waarderen ons om ons innovatieve vermogen en grote betrokkenheid bij hen. We werken intensief met ze samen en dat moet ook wel, want het gaat vaak om complexe architecturen en om oplossingen die cruciaal zijn voor hun producten en bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan elektronica-kabinetten voor de productie van chipmachines, aan systemen voor de bediening van passagierscabines in vliegtuigen, aan beveiligingssystemen voor schepen en aan meetapparatuur voor medische toepassingen.

Bij Benchmark staan we voor continue innovatie en verbetering. We investeren veel in research & development en lopen voorop in de toepassing van technologieën. Om de markt optimaal te laten profiteren van alle kennis die we hebben opgebouwd, zijn we onlangs iets nieuws begonnen: het ontwikkelen van eigen producten in de vorm van kant-en-klare bouwstenen. Hierbij richten we ons op strategische onderwerpen voor de toekomst, zoals Internet of Things, en werken we nauw samen met andere ontwikkelcentra van Benchmark in Amerika en Azië.

Ook innoveren is mensenwerk en dat beseffen we bij Benchmark maar al te goed. Iedereen krijgt de ruimte om te leren, te groeien en zich te onderscheiden. De sfeer is informeel en kennis wordt als vanzelfsprekend uitgewisseld. Het draagt allemaal bij aan de teamspirit – we werken veel in multidiscipliniaire teams –, aan de gezamenlijke ambitie om topprestaties te leveren én aan het plezier in ons werk.

contact

Benchmark Electronics
Lelyweg 10
7602 EA Almelo

T. (0546) – 535 111

www.bench.com

Vacatures
Terug naar overzicht