skip to Main Content

Benchmark

Bij Benchmark leveren we uitgebreide services op het gebied van elektronica. Daarmee bestrijken we de hele levenscyclus van producten: van ontwerp, prototyping en testen tot en met productie, onderhoud, optimalisatie en supply chain management.

We zijn voornamelijk actief in sectoren als de halfgeleiderindustrie, de medische wereld, de vliegtuigbouw en defensie-industrie. Hierin genieten we een ijzersterke reputatie. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich grote, internationale spelers. Ze waarderen ons om ons innovatieve vermogen en grote betrokkenheid bij hen. We werken intensief met ze samen en dat moet ook wel, want het gaat vaak om complexe architecturen en om oplossingen die cruciaal zijn voor hun producten en bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan elektronica-kabinetten voor de productie van chipmachines, aan systemen voor de bediening van passagierscabines in vliegtuigen, aan beveiligingssystemen voor schepen en aan meetapparatuur voor medische toepassingen.

Bij Benchmark staan we voor continue innovatie en verbetering. We investeren veel in research & development en lopen voorop in de toepassing van technologieën. Om de markt optimaal te laten profiteren van alle kennis die we hebben opgebouwd, zijn we onlangs iets nieuws begonnen: het ontwikkelen van eigen producten in de vorm van kant-en-klare bouwstenen. Hierbij richten we ons op strategische onderwerpen voor de toekomst – zoals Internet of Things – en werken we nauw samen met andere ontwikkelcentra van Benchmark in de V.S en Azië.

Ook innoveren is mensenwerk en dat beseffen we bij Benchmark maar al te goed. Iedereen krijgt de ruimte om te leren, te groeien en zich te onderscheiden. De sfeer is informeel en kennis wordt als vanzelfsprekend uitgewisseld. Het draagt allemaal bij aan de teamspirit – we werken veel in multidisciplinaire teams –, aan de gezamenlijke ambitie om topprestaties te leveren én aan het plezier in ons werk.

Benchmark
Lelyweg 10
7602 EA Almelo

T. (0546) – 535 111

www.werkenbijbenchmark.nl

Social media

Manon Voskamp

Recruiter

Als Recruiter bij Benchmark ben ik verantwoordelijk voor het recruitment van nieuwe collega’s voor alle vakgebieden. Verder zorg ik voor een nog sterkere Employer Branding van Benchmark Electronics. Vanuit Ontdek HighTech Almelo hebben we een nauwe samenwerking met alle andere 11 HighTech-bedrijven om de link naar de scholen en het talent op de arbeidsmarkt zo kort mogelijk te maken en professionals, scholieren en studenten te laten zien hoe mooi onze bedrijven zijn en hoe interessant het is bij ons te werken.

Wil je meer weten over Benchmark? Dan hoor ik het graag!

Vacatures, stage en afstuderen

Met ruim 13.000 medewerkers behoren wij wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt 500 medewerkers en heeft een sterk NPI-team (new product introductie) en ontwikkelteam van 130 engineers met een mix aan kennis en kunde zoals industrieel design, UX design, mechanisch ontwerpen, elektronica ontwerpen, software ontwerpen en testontwikkeling.

Bij Benchmark kun je rekenen op een stabiele werkomgeving, duidelijkheid en support van collega’s om je heen. Er is alle kans om je binnen de diverse klantprojecten te ontwikkelen in waar jij sterk in bent.

We hopen je snel meer te vertellen over Benchmark. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je verder bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.

Bekijk de mogelijkheden
ontdek-hightech-almelo-bedrijfsfoto-benchmark

Het laatste Benchmark nieuws