skip to Main Content

Bouman

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in sectoren als de luchtvaart, offshore, de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenbranche, de halfgeleiderindustrie, de procesindustrie en milieuzorg. Ze schakelen ons in voor het ontwerp tot en met de bouw van complexe machines, onderdelen, gereedschappen en systemen.

We gaan graag uitdagingen aan, houden van opdrachten die op het eerste gezicht bijna onmogelijk realiseerbaar lijken. We verdiepen ons van alle kanten in de vragen van klanten en pakken nieuwe trends en ontwikkelingen op – daarin ligt onze kracht, al meer dan 65 jaar lang.

In de jaren vijftig maakte Bouman naam als producent van lamellen voor textielmachines. Daarna richtte het zijn vizier op de opkomende
voedingsmiddelenindustrie en de maakindustrie. Met computergestuurde freesmachines liep Bouman voorop in automatisering. En toen ‘duurzaamheid’ zijn intrede deed, werd dit principe bij Bouman algauw omarmd als leidend motief voor tal van innovaties.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerde co-worker voor de maakindustrie. Ook op eigen initiatief, en samen met kennisinstituten en andere bedrijven, werken we aan innovaties. Zo ontwikkelden we onlangs een technologie om CO2 uit rookgassen af te vangen en te hergebruiken.

Op technologisch hoog niveau dragen we in allerlei sectoren bij aan efficiëntere en duurzamer processen.

Bouman
Van Den Broekeweg 15,
7602 PG Almelo

T. (0546) – 546 830
E. info@bouman.nl

www.bouman.nl

Monique Rietmeijer

HR-assistent

Vacatures, stage en afstuderen

Wij hebben regelmatig interessante stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar. Ook bieden wij mogelijkheden voor bol/bbl opleidingen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. We horen graag waar je naar op zoek bent, zodat we samen kunnen kijken of we binnen onze organisatie een passende opdracht kunnen aanbieden. Kijk hieronder voor de contactgegevens.

Bekijk de mogelijkheden

Het laatste Bouman nieuws