skip to Main Content

etc

wij voorzien onze klanten van hightech oplossingen die ze helpen een schoner milieu te realiseren

Met de ontwikkeling, bouw en installatie van gascentrifuges, die worden gebruikt voor het verrijken van de grondstof uranium, maakt Enrichment Technology Company (ETC) schone energie-opwekking mogelijk. Wereldwijd nemen we hiermee een vooraanstaande positie in.

De centrifuges roteren met ontzagwekkende snelheid: ze draaien per seconde meer dan duizend maal om hun as. Ze zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt en voldoen dan ook aan extreem hoge eisen qua sterkte en hitte- en chemische bestendigheid. We hebben de technologie zo geperfectioneerd dat de centrifuges wel dertig jaar lang constant met dezelfde snelheid kunnen blijven draaien, zonder enig onderhoud en zonder het geringste kwaliteitsverlies.

De hoogwaardige én bijzondere kennis die we hebben opgebouwd, passen we ook toe in andere sectoren met vergelijkbare processen. Deze activiteiten hebben we ondergebracht in ons dochterbedrijf Pronexos. Samen met Pronexos stelt ETC zijn expertise ten dienste van tal van hightech bedrijven om hun producten en productieprocessen te innoveren, te optimaliseren en te verduurzamen.

contact

ETC
Planthofsweg 77,
7601 PJ Almelo

T. (0546) – 545 500

www.enritec.com

Vacatures
Terug naar overzicht