skip to Main Content

Etc

Ontdek Hightech –– Logo ETC

Enrichment Technology Company
Planthofsweg 77,
7601 PJ Almelo

(0546) 545 500

Website

ETC stelt zijn expertise ten dienste van tal van hightech bedrijven om hun producten en productieprocessen te innoveren, te optimaliseren en te verduurzamen.

Met de ontwikkeling, bouw en installatie van gascentrifuges voor gebruik in energiecentrales maakt Enrichment Technology Company (ETC) schone energie-opwekking mogelijk. Wereldwijd nemen we hiermee een vooraanstaande positie in.

De centrifuges roteren met ontzagwekkende snelheid: ze draaien per seconde meer dan duizend maal om hun as. Ze voldoen dan ook aan extreem hoge eisen qua druk- en hittebestendigheid, vastheid en andere, materiaaltechnische en chemische eigenschappen. We hebben de technologie zo geperfectioneerd dat de centrifuges wel dertig jaar lang constant met dezelfde snelheid kunnen blijven draaien, zonder enig onderhoud en zonder het geringste kwaliteitsverlies.

De hoogwaardige én bijzondere kennis die we hebben opgebouwd van rotatie en daarmee samenhangende aspecten, passen we ook toe in andere sectoren met vergelijkbare (deel)processen. Deze activiteiten hebben we ondergebracht in ons dochterbedrijf Pronexos. Zo stelt ETC zijn expertise ten dienste van tal van hightech bedrijven om hun producten en productieprocessen te innoveren, te optimaliseren en te verduurzamen.