skip to Main Content

hollander techniek

hoe zet je moderne technologie naar je hand zodat we comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren?

Bij Hollander Techniek vragen we ons dat dagelijks af. Door technologieën met elkaar te verbinden, ontwikkelen we slimme, integrale oplossingen die resulteren in bijvoorbeeld efficiëntere productieprocessen, betere klimaatbeheersing, vermindering van energiekosten en meer veiligheid.

We doen dat voor opdrachtgevers in tal van sectoren: de bouwwereld, de sport- en recreatiebranche, scholen, zorginstellingen, winkels en supermarkten, waterzuiverings- en afvalverwerkingsinstallaties en industriële bedrijven. Een veelzijdig werkveld.

Vaak gaat het om complexe projecten die multidisciplinaire samenwerking vereisen. Bij Hollander Techniek kunnen we daaraan tegemoetkomen, doordat we een breed palet technische specialismen in huis hebben. Met innovaties en samenwerking creëren wij complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan de activiteiten van onze klanten. Onze systemen overstijgen de standaard: ze zorgen voor ‘technische waardecreatie’.

Zo ontwikkelden we voor een groot sportcomplex met zwembad, sporthal en andere faciliteiten een ingenieus regelsysteem voor temperatuurafstelling, dat een flinke energiebesparing oplevert. Met robotisering, Internet of Things en integratie van nieuwe machines helpen we fabrieken in de automotive, food- en maakindustrie om verbeterslagen in hun productieprocessen te maken. Voor de transformatie van kantoorgebouwen naar wooncomplexen staan we klaar met gebouwbeheersystemen. En met IT-oplossingen helpen we zorginstellingen om de zorg efficiënter in te richten en het de bewoners nog meer naar de zin te maken.

Met innovatieve oplossingen en met passie verleggen we bij Hollander Techniek grenzen.

contact

Hollander Techniek
Twentepoort West 55,
7609 RD Almelo

T. (0546) – 533 111

www.hollandertechniek.nl

Vacatures
Terug naar overzicht