skip to Main Content

pbf

wij dragen bij aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en medische vooruitgang

Geen enkel elektrisch apparaat kan zonder een voeding. De voeding zet de elektrische energie – van het lichtnet, een batterij of accu – om in een energievorm met de juiste spanning en frequentie, zodat het apparaat werkt zoals het bedoeld is. Van koffiezetapparaat tot PC.

Bij PBF ontwerpen, maken én passen we voedingen toe: niet voor huis-tuin-en-keuken-gereedschappen maar voor bijzondere, state-of-the-art apparatuur die buitengewoon hoge én specifieke eisen stelt aan de spanning en spanningsoverdracht. Denk bijvoorbeeld aan elektronenmicroscopen voor materiaal analyses, meetapparatuur voor onderzees onderzoek, radarsystemen, lasermachines voor het heel fijn etsen van metaal en machines die computerchips produceren. Al deze hightech apparatuur vraagt om maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en die wordt voor een belangrijk deel bepaald door de voeding.

Ook bieden we standaard-platformen. We hebben hiermee een internationale naam opgebouwd in sectoren als de halfgeleider industrie, analytische industrie en de markt voor lasertechnologie.

We leveren bovendien complete oplossingen: deze bedenken én produceren we. Alle technische disciplines die daar bij komen kijken, plus uitgebreide onderzoeks- en testfaciliteiten, hebben we in huis. Innovatie is onze motor, daar investeren we veel in en dat moet ook wel: de markt vraagt om steeds kleinere en lichtere apparatuur, zodat deze makkelijk overal is in te zetten.

contact

PBF Group
Twentepoort Oost 54,
7609 RG Almelo

T. (0546) – 540 030

www.pbfgroup.nl

Vacatures
Terug naar overzicht