skip to Main Content

VDL ETG

Bij VDL Enabling Technologies Group (ETG) Almelo werken we vandaag aan de technologie van morgen. Ons team van 800 medewerkers gaat tot het uiterste om voor onze internationale klanten, het onmogelijke mogelijk te maken. Samen ontwikkelen, ontwerpen én bouwen we de meest fantastische hightech apparatuur, onderdelen, machines en systemen. Machines voor de productie van chips die tot op een honderdste millimeter nauwkeurig werken. Nieuwe flight simulators voor de training van piloten. Apparatuur voor baanbrekende medische behandeltechnieken: VDL ETG Almelo maakt het mogelijk.

VDL ETG Almelo ontwikkelt en produceert complexe en innovatieve modules en systemen waarvan vooraf gedacht werd dat het onmogelijk gemaakt kon worden. Onze expertise is erg breed. Of het nu gaat om onderdelen ter grootte van een speldeknop of zo groot als een huis. Van productiemechanisatie tot de integratie van mechatronische systemen. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak, maakt ons uniek. Zo leveren wij topprestaties voor onze klanten in de semiconductor-, solar-, medische en aerospace-industrie.

Kracht door samenwerking
Dat is de basis van VDL Groep, waar VDL ETG Almelo onderdeel van is. VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationaal industrieel familiebedrijf met ruim 100 bedrijven, verspreid over 20 landen en met circa 16.000 medewerkers. VDL Groep innoveert door een combinatie van vakmanschap, ondernemerschap en hoogwaardige machines. De bedrijvengroep voegt de slagkracht van een multinational, samen met de platte organisatie en de open, informele werksfeer van een familiebedrijf waar doorgroeimogelijkheden en continuïteit voorrang krijgen. Door kennis en visies te bundelen is het bedrijf in staat om hoogwaardige oplossingen te bieden die de wereld duurzamer en het leven aangenamer maken.

VDL Enabling Technologies Group Almelo
Bornsestraat 345
7601 PB Almelo

T. (0546) – 540 000
E. info.almelo@vdletg.com

www.vdletg.com/almelo

Social media

Anouk Boers

HR Manager

E. recruitment.almelo@vdletg.com
T. (0546) 540 000

Vacatures, stage en afstuderen

Heb jij ook een passie voor techniek?
Als je producten wilt maken die op de grens van maakbaar zijn en wilt werken met de allernieuwste technieken, dan ben je bij VDL ETG Almelo aan het juiste adres. Met een team van 800 enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur en onderdelen, voor onze internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie.

Join our club!
VDL Enabling Technologies Group in Almelo is een trotse werkgever met fantastische carrièremogelijkheden voor gedreven vakmensen met een passie voor techniek. Er zijn mbo-, hbo- en wo-functies op allerlei werkterreinen en vakgebieden. Van productie tot aan managementfuncties en alles daartussenin. Onze medewerkers zijn onze kracht. Samen werken we hier aan de technologie van morgen. Kracht door samenwerking!

Stages en afstudeeropdrachten
Binnen VDL ETG Almelo zijn er continue verschillende stage- en afstudeerplekken beschikbaar. Je wordt begeleidt door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tegelijk ervaar je hoe het is om bij VDL ETG Almelo te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die wij je kunnen bieden na je studie. Volg je een technische opleiding? Dan ben je van harte welkom! BBL Traineeship Bij VDL ETG Almelo zijn er in de vakgebieden verspaning, constructieplaatwerk en mechatronica, elk jaar tientallen BBL leerwerkplaatsen beschikbaar. Daarin ga je 1 dag per week naar school en ben je 4 dagen per week bij ons aan het werk. Op school leer je de theorie. En bij VDL ETG Almelo leer je de praktijk. Afhankelijk van je leerniveau en ontwikkeling, word je door onze ervaren praktijkbegeleiders en een uniek intern opleidingstraject, opgeleid tot een vak-volwassen kracht.

Bekijk de mogelijkheden

Het laatste VDL nieuws