skip to Main Content

vdl etg

wij ontwikkelen, ontwerpen én bouwen de meest hightech apparatuur, machines en systemen

Machines voor de productie van chips die tot op een honderdste millimeter nauwkeurig werken. Een nieuwe generatie flight simulators voor de training van piloten. Apparatuur voor innovatieve, baanbrekende medische behandeltechnieken.

Bij VDL ETG in Almelo ontwikkelen, ontwerpen én bouwen we de meest fantastische hightech apparatuur, onderdelen, machines en systemen. We verleggen voortdurend de grenzen van wat technisch haalbaar is. Onze expertise omvat een breed spectrum. Van onderdelen ter grootte van een speldeknop tot die van een huis, van productiemechanisatie tot de integratie van mechatronische systemen: we hebben er de mensen, de kennis en de uiteraard state-of-the-art faciliteiten voor in huis. We willen topprestaties leveren voor onze klanten en voelen ons dan ook zeer betrokken bij hen.

VDL ETG Almelo is onderdeel van de VDL Group, een concern met bijna honderd bedrijven in twintig landen en ruim 16.000 medewerkers. De maakindustrie is van oudsher ons belangrijkste speelveld. We geloven in de toekomst van de sector in West-Europa. Sterker: West-Europa heeft toekomst dóór de maakindustrie. Wij dragen ons steentje bij: we doen veel aan research & development – ook in Almelo! – en zijn continu bezig om nog betere technieken, machines en producten te ontwikkelen. Ze vinden hun toepassing in allerlei industriële sectoren, waaronder de automotive branche, maar ook in de wetenschappelijke en medische wereld. Daarbij werken we intensief samen met andere bedrijven en kennisinstellingen. We geloven namelijk ook sterk in samenwerking. Want door kennis en visies te bundelen zijn we in staat om hoogwaardige oplossingen te bieden die de wereld duurzamer en het leven aangenamer maken. Kracht door samenwerking!

contact

VDL ETG
Bornsestraat 345,
7601 PB Almelo

T. (0546) – 540 000
E. info.almelo@vdletg.com

www.vdletg.com

Vacatures
Terug naar overzicht