skip to Main Content

Hightech Collegetour – 13 april – Grote Kerk Enschede

Meld je snel aan

Vliegen we in 2030 elektrisch? Hoe maak je iets dat nog nooit bestaan heeft? En blijf je zitten of draag je actief bij aan een Netzero toekomst?

Het klinkt ver weg, maar is dichterbij dan je denkt. Zeker in Twente, koploper in de hightech maakindustrie. Tijdens de Hightech Collegetour onthullen 13 bedrijven de toekomst waaraan zij bouwen en hoe ze dat doen. Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck deelt in een plenaire Q&A zijn visie op Twente als hightech-regio en daagt jou als student uit tot het vormen van je eigen hightech toekomst.

Bezoek de sessies van jouw interesse en ontdek hoe anderen na hun studie een baan vonden in de hightech maakindustrie. Stel deze young professionals al jouw vragen en kijk met ze mee naar hun werk en jouw carrièremogelijkheden na de studie.

Ontdek wat living the hightech life inhoudt.

Ben je student of bijna afgestudeerd? Lees dan verder! Op donderdag 13 april toveren we de Grote Kerk in Enschede om tot de Hightech Collegetour!  We hebben een beperkt aantal plekken. Wil je erbij zijn en ben je student? Meld je aan via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 11 april 10.00 uur

Met subsessies van: