skip to Main Content

loxbox
vmbo/havo/vwo

Datum:
25 – 29 november 2019

Locatie:
Theater, het Erasmus

Organisatie:
Ontdek Hightech Almelo

Terug

Krijg jij, in een race tegen de klok, samen met je team alle sloten open? Een LoxBox is afgesloten met 12 gekleurde sloten. Om ze open te maken heb je kennis nodig van hightech Almelo, ieder slot staat namelijk voor 1 van de hightech bedrijven. Je strijdt tegen andere teams en tegen de klok. Ben jij er bij?

Deelnemers worden verdeeld over circa 20 teams van 5 personen. In een grote gezamenlijke ruimte heeft ieder team heeft een eigen tafel die als uitvalbasis dient tijdens het spel. Op deze tafel staat de afgesloten LoxBox. Alle teams ontvangen een spelpakket met daarin alle opdrachten om de sloten te openen; dit zijn 12 gekleurde enveloppen en/of doosjes met in elk een opdracht die behoort bij één van de twaalf hightech bedrijven. De teams zijn zelf vrij om te bepalen in welke volgorde de opdrachten worden uitgevoerd en hoe ze de opdrachten verdelen over de teamleden. Ze kunnen dus ook zelf beslissen met hoeveel personen van het team ze aan één opdracht werken. Iedere oplossing wordt gecontroleerd door het bedrijf waar de opdracht bij hoort; indien een opdracht juist is opgelost, dan mag het bijbehorende slot van de LoxBox worden verwijderd door de vertegenwoordiger van het bedrijf.

De teams strijden tegen elkaar en tegen de klok; Lukt het alle teams om hun LoxBox te openen? Wie heeft de LoxBox als eerste geopend?

Nadere info over dit event volgt, houd onze website in de gaten!