skip to Main Content

Chery van Aeronamic in de spotlights!

Een aantal weken geleden startte ScienceMakers (een initiatief van de Rijksoverheid en het Techniekpact) een online campagne om de ruim 120 jongeren die afgelopen jaar een prestatie hebben geleverd op het gebied van wetenschap, technologie en maken een extra blijk van waardering te geven.

Deze week werd er talent uit Almelo in de spotlights gezet! Chery van Ontdek Hightech bedrijf Aeronamic werd geïnterviewd door ScienceMakers! Ze is een rol model voor de young professionals van de toekomst. Bekijk het interview hieronder:

ScienceMakers Awards
Door heel Nederland – en ook in het buitenland – vinden elk jaar wedstrijden plaats op het gebied van wetenschap, technologie en maken. Tijdens deze wedstrijden maken jongeren in de leeftijd van 10-18 jaar de meest ingewikkelde berekeningen en briljante uitvindingen. Bedenken ze toffe ideeën. Én doen zij geniale ontdekkingen. De winnaars worden jaarlijks gehuldigd tijdens de ScienceMakers Awards. Wegens Covid-19 is de 6e editie een online campagne. Alle winnaars ontvangen uiteraard wel hun welverdiende ScienceMakers Award voor hun bijzondere prestatie.

Ontdek Hightech Almelo vind dit soort initiatieven natuurlijk fantastisch! Dit sluit naadloos aan bij de doelen van onze stichting. En wij zijn natuurlijk trots op ons talent!