skip to Main Content

Hightech kijkje in de keuken bij Benchmark!

Na een grondige verbouwing van Benchmark, openen zij nu onze deuren voor jullie!

Benchmark nodigt je graag uit voor Meet the Benchmarkers op donderdag 6 april tussen 16.00 tot 20.00 uur met een hapje en een drankje.

Krijg de mooie kans om Benchmark beter te leren kennen en te zien hoe het is om te werken bij een bedrijf dat zich richt op geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten. Ze geven je graag een warm welkom en alle collega’s delen graag hun passie en ervaring voor hun werk met jou.

Tijdens de rondleiding binnen Design Engineering en Manufacturing krijg je een uniek kijkje in de keuken van Benchmark: van het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten tot de productie in de fabriek en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen en meer te weten te komen over de bedrijfscultuur en het werken bij Benchmark.

Dus, ben je nieuwsgierig naar het werken bij Benchmark en wil je graag letterlijk zien wat onze organisatie te bieden heeft, meld je dan aan voor deze bijzondere rondleiding en maak kennis met de Benchmarkers!

 

Jolanda van der Kammen

Public Relations & Communications Officer bij Aeronamic