skip to Main Content

Ontdek Hightech Almelo tour

In deze bijzondere tijd is iedereen op zoek naar vermaak. En daar heeft Stichting Ontdek Hightech Almelo wat leuks op bedacht voor het hele gezin tijdens de meivakantie (zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei van 10.00 uur-17.00 uur): de Ontdek Hightech Almelo tour!

Aan de hand van een routekaart loop je met je kinderen spelenderwijs door de binnenstad van Almelo. Met een tasje vol met attributen ga je op pad en op zoek naar plekken waar je een activiteit kunt uitvoeren, ontwikkeld door Mad Science. Zo combineren we leren en spelen! En dan op het eind van de tour afsluiten met een lekker ijsje bij IJscotheek Van Olffen. De tour is het leukst voor kinderen van de basisschool en is geheel gratis. Deze activiteit wordt aangeboden door de 12 hightech bedrijven van Stichting Ontdek Hightech Almelo. Download de gratis routekaart hier.

Stichting Ontdek Hightech Almelo is een samenwerking van 12 Almelose hightech bedrijven. Het doel van de Stichting is jongeren te enthousiasmeren voor techniek, maar ook behoud van kennis en talent in de regio. Door kinderen al vanaf de basisschool in contact te brengen met techniek, hoopt de Stichting hun talent voor techniek aan te wakkeren. Want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Techniek heeft de toekomst!

Tijdens de route gelden de richtlijnen van het RIVM.