skip to Main Content

Vacature: Word jij onze nieuwe Project Manager?

VACATURE PROJECT MANAGER

(12 uur per week)

 

Twaalf hightech bedrijven in Almelo hebben hun krachten gebundeld in de stichting Ontdek Hightech Almelo. Vanuit dit gezamenlijke platform doen wij er alles aan om jongeren enthousiast te maken voor techniek en te laten zien dat in Almelo vele hightech bedrijven zijn gevestigd die mooie kansen bieden om jezelf te ontwikkelen. We doen dat door tal van uitdagende, interactieve en informatieve activiteiten te organiseren voor primair tot en met wetenschappelijk onderwijs.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig projectmanager ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke ontwerp van de activiteiten, de organisatie, uitvoering en continue verbetering hiervan. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling, planning, organisatie, uitvoering, financiën, begeleiding en evaluatie van alle activiteiten staan als een huis. Daarnaast ondersteun je het dagelijks bestuur bij operationele zaken.

  • Je zorgt dat het programma inhoudelijk en didactisch actueel is.
  • Je verzamelt feedback en vertaalt deze naar verbeterpunten.
  • Je volgt de ontwikkelingen en vertaalt deze naar de plannen.
  • Je pakt operationele zaken op, zo regel je de bestuursvergaderingen van agenda tot en met verslaglegging, maakt in overleg met de penningmeester de begroting en zorgt dat de afgevaardigden van de deelnemende bedrijven betrokken en aangehaakt blijven.

Het team waar jij onderdeel van bent bestaat uit 4 bestuursleden en 12 afgevaardigden uit de bedrijven. De stichting wordt aangestuurd door het dagelijks bestuur.

Wat neem je mee?

  • ervaring als projectmanager;
  • kennis van en ervaring met het onderwijs;
  • duidelijke affiniteit met techniek en techniekpromotie;

Daarnaast ben je een organisator pur sang en pak jij vanzelfsprekend de kartrekkersrol. Je werkt makkelijk samen met verschillende mensen en je schakelt met hetzelfde gemak tussen operationeel en strategisch werken. Je bent diegene die met nieuwe, creatieve ideeën komt en het doorzettingsvermogen en de stressbestendigheid heeft om ze allemaal uit te voeren.

Jij krijgt..

Een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid en regelruimte. Je kunt een bijdrage  leveren aan onze mooie stichting en komt terecht in een gezellig hecht team. We zoeken een kandidaat op basis van ZZP constructie voor 12 uur per week, in eerste instantie tot 31 december 2022 met uitzicht op verlenging.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatie naar contact@ontdekhightech.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lianke Gerdzen, voorzitter dagelijks bestuur op telefoonnummer 06 – 27 54 04 51.

Lianke Gerdzen

Communications Officer bij ETC Nederland