skip to Main Content

OntdEk hoE higHtEch AlmElo iS!

Hightech Almelo maakt met technologische innovaties de wereld duurzamer en het leven aangenamer – om niets minder is het deze bijzondere Almelose bedrijven uiteindelijk te doen. Almelo is rijk aan bedrijven die met hun technologische kennis internationaal hoge ogen gooien. Ze leveren ingenieuze oplossingen voor complexe vragen van klanten over de hele wereld in tal van sectoren.

hEt sUcces

Het succes van Hightech Almelo heeft zijn wortels in de maakindustrie, die hier van oudsher sterk is vertegenwoordigd. Denken en doen, innovatief én praktisch inzicht, slim ontwikkelen én slim produceren: die combinatie ligt verankerd in de genen van de Almelose technologiebedrijven.

dE OplossiNgen

De oplossingen die Hightech Almelo levert, zijn vernieuwend en zetten voortdurend nieuwe standaarden voor kwaliteit. Denk aan materialen die lichter én sterker zijn. Aan chips die steeds meer informatie kunnen opslaan en langer meegaan. Aan machines die zo secuur werken dat er steeds verfijndere producten mee te maken zijn met steeds minder uitval. Al die geavanceerde eigenschappen helpen om het energie- en grondstoffenverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk terug te dringen. Tegelijk zorgen ze voor meer veiligheid en comfort in werk- en leefomstandigheden.

Ontdek Hightech Almelo wordt mede mogelijk gemaakt door: