skip to Main Content

werken

werken in een dynamische omgeving

Dankzij de enorme concentratie van hightech bedrijven liggen er in Almelo geweldige carrièrekansen voor jonge technici. En dat op alle niveaus. Hier ga je aan de slag in het hart van de hightech maakindustrie van Twente. Je werkt aan innovatieve technologieën, vooruitstrevende IT en de meest precieze machines. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen. Werk dat er maatschappelijk en economisch toe doet en waardevol is voor de toekomst.

Extra perspectieven
De hoge concentratie van hightech bedrijven en de samenwerking tussen deze bedrijven in Almelo zorgt er voor dat je je horizon kunt verbreden. Ze vormen een netwerk waarbinnen ze gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Medewerkers kijken bij elkaar in de keuken, verbreden hun horizon. Ook op het vlak van human resources werken ze steeds meer samen. Carrierekansen liggen er zowel in de breedte als in de diepte. Je kunt je ontwikkelen in specialistische richting maar ook op meer generalistisch, commercieel of leidinggevend vlak.

Heerlijk wonen, studeren, werken en recreëren in Almelo en Twente
Het is heerlijk (en betaalbaar!) wonen in Twente, of je nu houdt van een landelijke omgeving of van stedelijke dynamiek. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij prima, filevrije verbindingen in alle richtingen. Het onderwijsaanbod is ruim op alle niveaus. Het culturele aanbod is rijk, gevarieerd en eigentijds. De overvloedig aanwezige natuur biedt volop recreatiemogelijkheden.

Het groene en waterrijke Almelo ligt centraal in Twente. Herbestemming van oude fabriekscomplexen en revitalisering van het centrum hebben de stad zichtbaar én voelbaar goed gedaan. Almelo leeft als nooit tevoren. En er is altijd wat te doen.