skip to Main Content

Studenten
MBO/HBO/WO

Volop kansen voor studenten met een technisch profiel

Twente is een van de meest innovatieve regio’s van ons land. Met tal van bedrijven die technologisch voorop lopen. Twente is dé innovatieve maakregio bij uitstek. Hier worden nieuwe inzichten en kennis toegepast en verder ontwikkeld. Geen andere regio telt zoveel technologische en innovatieve maakbedrijven van internationale naam en faam. Voor jonge technici liggen en dan ook geweldige kansen, op alle niveau’s.

De deuren van onze hightechbedrijven staan open voor leergierige, ambitieuze jongeren. Jouw kennis en talent is namelijk hard nodig om de continuïteit van onze bedrijven in de toekomst te waarborgen. En werken in Twente is uitdagend en leuk!

Doe ervaring op!
Zoek je een stage- of afstudeerplek in het kader van je technische opleiding? Of ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een functie die bij jou past? Verdiep je dan eens in wat de hightechbedrijven in Twente te bieden hebben en hoe jij kunt bijdragen aan een innovatieve en duurzamere wereld. Je vindt er vast en zeker een uitdaging die bij jou past. In Twente vind je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Activiteitenkalender

We organiseren allerlei activiteiten voor jou, van stagiairedagen tot gastlessen en open dagen. Wanneer zien we jou? Check onze activiteitenkalender!

Zaterdag 13 april 2024

Open dag Benchmark, Boessenkool, Sekisui & SPIT