skip to Main Content

Ontdek Young Professionals!

hEY, YOUNG PROFESSIONAL!

 

Onze YPA-missie is het verbinden van Young Professionals die werkzaam zijn binnen één van de hightech bedrijven in Twente! Wil je graag meer uit jezelf halen? Wat zijn je ambities? Wil je graag je netwerk verbreden? Binnen YPA is veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen en je eigen netwerk op te bouwen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving om elkaar te kunnen blijven uitdagen, inspireren en coachen.

Wat maakt YPA zo bijzonder:

 • Young Professionals zijn zelf in de lead;
 • Je bouwt je eigen netwerk op;
 • Elkaar onderling versterken;
 • Kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling;
 • Maak kennis met alle OHTA-bedrijven;
 • Leer Twente kennen;
 • Ontdekken van de vele mogelijkheden!

Per jaar organiseren we 6 toffe activiteiten. De activiteiten zullen plaatsvinden in Twente. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbezoeken, klankbordsessies, netwerk middagen, lezingen, workshops en meer! We sluiten elke activiteit af met een borrel. Je bent van harte welkom als YPA-lid!

Download hier onze info-flyer!

Paulien Stel
ETC Nederland

“Hé ik ben Paulien Stel en sinds 2022 werkzaam als Purchaser bij ETC. Hoewel ik niet in deze richting ben opgeleid, heb ik het enorm naar mijn zin! Sinds kort pak ik het stuk communicatie op binnen het YPA-bestuur. Het lijkt me ontzettend leuk om jullie Young Professionals en de High Tech bedrijven binnen Almelo te leren kennen en verbinden.”

Wessel Pot
ETC Nederland

“Hoi Young Professional, mijn naam is Wessel Pot en als Engineering trainee bij ETC ontdek ik een mix van rollen. De laatste tijd vooral als technisch project leider op een paar uitdagende projecten! Binnen het YPA netwerk vervul ik de rol van voorzitter. Daarin lijkt het mij erg gaaf om het netwerk verder te laten groeien en zo veel interessante mensen te leren kennen.”

Jelle Korblet
ETC Nederland

“Hallo YPA’ers! Ik ben Jelle Korblet en neem de rol van secretaris op mij binnen het YPA-bestuur. Na mijn afstudeerstage ben ik blijven hangen en in juli 2022 in dienst gekomen als trainee Materials Testing Engineer. Ik heb er zin in om met het YPA-netwerk een verbindende rol te hebben tussen de High Tech bedrijven en de daar werkzame Young Professionals in Almelo!”

Lotte Schut
ETC Nederland

“Hoi! Ik ben Lotte Schut, penningmeester bij het YPA netwerk.  Ik ben werkzaam als Financial Controller bij ETC Nederland. Ik heb zin om verder te bouwen aan het YPA netwerk, en om samen met jullie als Young Professionals een leuk en waardevol netwerk te vormen.”

Jeffrey Grefte

“Hallo ik ben Jeffrey Grefte en sinds 2021 werkzaam bij ETC als CNC-draaier.

Binnen het YPA-netwerk ga ik aan de slag als algemeen lid.

Ik heb er veel zin in om aan de slag te gaan binnen het YPA-netwerk en om op deze manier veel nieuwe mensen binnen het netwerk te leren kennen en verbinden, met als doel het netwerk te laten groeien.”

YPA-activiteiten

 

Sinds maart 2022 is YPA een feit! Officieel gelanceerd door Arjan Gerritsen van de Gemeente Almelo, de stichting Ontdek Hightech Almelo en YPA. We kijken terug op een zeer geslaagde middag gevuld met speeddaten, pitches van hightech bedrijven en een echte Almelo Quiz. De afgelopen periode hebben onze YPA-commissies niet stil gezeten; zo zijn er al meerdere bedrijfsbezoeken georganiseerd, heeft er een kanotocht dwars door Almelo plaatsgevonden en hebben we in een boks workshop alles geleerd over in balans blijven! Heb je deze activiteiten gemist en lijkt het je leuk om wel bij de volgende activiteit te zijn? Stuur een bericht via het contactformulier!

Lidmaatschap

 

Wil je deelnemen aan de activiteiten? Dan moet je YPA-lid zijn. Dit kan via onderstaand lidmaatschap formulier. Aan het lidmaatschap zitten een aantal voorwaarden verbonden.

 • Werkzaam zijn bij een deelnemend OHTA-bedrijf
 • Jonger zijn dan 36 jaar

Een lidmaatschap kost 50 euro per jaar. Je werkgever vult de overige kosten aan. Zelf actief meedenken? Dat kan! Word direct lid van een van onze commissies. Zo bundelen we onze krachten!

Bekijk hier de deelnemende bedrijven

Download hier het lidmaatschap formulier

Activiteiten overzicht

Contact

 

Heb je een vraag aan YPA? Wil je lid worden? Heb je tips / ideeën? Neem een kijkje op deze website, volg ons op LinkedIn of neem contact met ons op via onderstaand contact formulier!

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.