skip to Main Content

Ontdek Young Professionals Almelo!

hEY, YOUNG PROFESSIONAL!

 

Ben je net gestart of al een tijdje aan het werk binnen een van onze 12 hightech bedrijven in Almelo? Zoek je een manier om jezelf te ontwikkelen? Wil je graag je netwerk verbreden? Dan hebben we goed nieuws!

Vanaf 4 maart 2022 is het Young Professionals Almelo (YPA) netwerk een feit! Dan vindt het startschot, onze openingsactiviteit van het netwerk plaats. Een plek waar we onze krachten als Young Professionals kunnen bundelen. YPA biedt workshops, bedrijvenbezoeken en netwerkborrels aan. De manier om elkaar te inspireren en ontmoeten! Almelo is niet alleen de stad van je werkgever, maar heeft nog veel meer te bieden. YPA laat je op een leuke manier kennismaken met de stad.

Lid zijn van YPA heeft voordelen, waaronder:

 • Young Professionals zijn zelf in de lead;
 • Je bouwt je eigen netwerk op;
 • Elkaar onderling versterken;
 • Kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling;
 • Ontdekken van de vele mogelijkheden;
 • Kennismaken met de OHTA bedrijven;
 • De stad Almelo leren kennen!

Dus, ben jij een Young Professional en niet ouder dan 35 jaar? Wil je graag in contact komen met andere Young Professionals? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de openingsactiviteit via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt dan ook direct onze info-flyer.

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Het bestuur van Young Professionals Almelo

  Maria Nieuwerth
  ETC Nederland

  He, ik ben Maria Nieuwerth, voorzitter van het netwerk YPA. Ik ben trainee bij ETC op de afdeling IT, maar ik doe alles behalve IT. Ik ben volop aan het onderzoeken welke kant ik op wil in mijn carrière en ik ben erg nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat jouw interesses en ambities zijn!

  Ester de Boer
  Urenco Nederland

  Mijn naam is Ester de Boer. Na mijn opleiding  ben ik in 2018 bij Urenco komen werken als Compliance Specialist. Hoewel ik niet in deze richting ben opgeleid, heb ik het erg naar mijn zin!
  Sinds kort ben ik secretaris van het YPA-bestuur, hét netwerk voor Young Professionals dat de Almelose bedrijven met elkaar verbind!

  Wouter van Lanen
  Tecnotion

  Mede Young Professionals! Ik ben Wouter van Lanen en ben penningmeester bij het netwerk YPA. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam als Senior Process Engineer bij Tecnotion. Het lijkt mij leuk om jullie, de OHTA bedrijven en daarnaast de stad Almelo te leren kennen!

  Bryan van Dijk
  ETC Nederland

  Ik ben Bryan van Dijk en ik ben bestuurslid bij het netwerk YPA. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam bij ETC in de functie van Mechanical Engineer. YPA is een initiatief dat ervoor zorgt dat Almelo een groot netwerk creëert voor Young Professionals die werkzaam zijn binnen OHTA bedrijven.

  Harco Hartmink
  Benchmark Electronics

  Hey, ik ben Harco Hartemink en bestuurslid van het netwerk YPA. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Benchmark als Manufacturing Engineer. Ik zie er erg naar uit om andere young professionals in Almelo te ontmoeten en kennis te maken met wat de OHTA bedrijven allemaal te bieden hebben!

  Activiteiten overzicht