skip to Main Content

Ontdek Young Professionals Almelo!

hEY, YOUNG PROFESSIONAL!

 

Onze YPA-missie is het verbinden van Young Professionals die werkzaam zijn binnen één van de hightech bedrijven in Almelo! Wil je graag meer uit jezelf halen? Wat zijn je ambities? Wil je graag je netwerk verbreden? Binnen YPA is veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen en je eigen netwerk op te bouwen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving om elkaar te kunnen blijven uitdagen, inspireren en coachen.

Wat maakt YPA zo bijzonder:

 • Young Professionals zijn zelf in de lead;
 • Je bouwt je eigen netwerk op;
 • Elkaar onderling versterken;
 • Kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling;
 • Maak kennis met alle OHTA-bedrijven;
 • Leer de stad Almelo kennen;
 • Ontdekken van de vele mogelijkheden!

Per jaar organiseren we 6 toffe activiteiten. De activiteiten zullen plaatsvinden in Almelo. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbezoeken, klankbordsessies, netwerk middagen, lezingen, workshops en meer! We sluiten elke activiteit af met een borrel. Je bent van harte welkom als YPA-lid!

Maria Nieuwerth
ETC Nederland

“He, ik ben Maria Nieuwerth, voorzitter van het netwerk YPA. Ik ben trainee bij ETC op de afdeling IT, maar ik doe alles behalve IT. Ik ben volop aan het onderzoeken welke kant ik op wil in mijn carrière en ik ben erg nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat jouw interesses en ambities zijn!”

Bryan van Dijk
ETC Nederland

“Ik ben Bryan van Dijk en ik ben bestuurslid bij het netwerk YPA. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam bij ETC in de functie van Mechanical Engineer. YPA is een initiatief dat ervoor zorgt dat Almelo een groot netwerk creëert voor Young Professionals die werkzaam zijn binnen OHTA bedrijven.”

Wouter van Lanen
Tecnotion

“Mede Young Professionals! Ik ben Wouter van Lanen en ben penningmeester bij het netwerk YPA. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam als Senior Process Engineer bij Tecnotion. Het lijkt mij leuk om jullie, de OHTA bedrijven en daarnaast de stad Almelo te leren kennen!”

Ester de Boer
Urenco Nederland

“Mijn naam is Ester de Boer. Na mijn opleiding  ben ik in 2018 bij Urenco komen werken als Compliance Specialist. Hoewel ik niet in deze richting ben opgeleid, heb ik het erg naar mijn zin!
Sinds kort ben ik secretaris van het YPA-bestuur, hét netwerk voor Young Professionals dat de Almelose bedrijven met elkaar verbind!”

YPA-lancering

 

Young Professionals Almelo is een feit! Officieel gelanceerd door Arjan Gerritsen van de Gemeente Almelo, de stichting Ontdek Hightech Almelo en YPA. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag gevuld met speeddaten, pitches van hightech bedrijven en een echte Almelo Quiz! Bedankt Urenco Nederland, ETC Nederland, Benchmark, Machinefabriek Boessenkool, Bouman Industries, en Aeronamic voor de inspirerende pitches, het Stadslab  Almelo voor de sfeervolle locatie en natuurlijk ook alle Young Professionals voor de gezelligheid! Heel gaaf dat jullie aanwezig waren!

Lidmaatschap

 

Wil je deelnemen aan de activiteiten? Dan moet je YPA-lid zijn. Dit kan via onderstaand lidmaatschap formulier. Aan het lidmaatschap zitten een aantal voorwaarden verbonden.

 • Werkzaam zijn bij een OHTA-bedrijf
 • Jonger zijn dan 36 jaar
 • HBO/WO denk-/werkniveau

Een lidmaatschap kost 50 euro per jaar. Je werkgever vult de overige kosten aan. Zelf actief meedenken? Dat kan! Word direct lid van een van onze commissies. Zo bundelen we onze krachten!

 

Download hier het lidmaatschap formulier

Activiteiten overzicht

 

13 Oktober
Middag

Workshop – Boksen, buigen of barsten?

Organisatie:
Young Professionals Almelo
Almelo
Nov/Dec
Middag

Bedrijfsbezoek

Organisatie:
Young Professionals Almelo
Almelo
Jan/Feb 2023
Middag

Lezing

Organisatie:
Young Professionals Almelo
Almelo
Maart 2023
Middag

YPA algemene ledenvergadering

Organisatie:
Young Professionals Almelo
Almelo

Contact

 

Heb je een vraag aan YPA? Wil je lid worden? Heb je tips / ideeën? Neem een kijkje op deze website, volg ons op LinkedIn of neem contact met ons op via onderstaand contact formulier!

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.