skip to Main Content

Ontdek Young Professionals Almelo!

hEY, YOUNG PROFESSIONAL!

 

Onze YPA-missie is het verbinden van Young Professionals die werkzaam zijn binnen één van de hightech bedrijven in Almelo! Wil je graag meer uit jezelf halen? Wat zijn je ambities? Wil je graag je netwerk verbreden? Binnen YPA is veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen en je eigen netwerk op te bouwen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving om elkaar te kunnen blijven uitdagen, inspireren en coachen.

Wat maakt YPA zo bijzonder:

 • Young Professionals zijn zelf in de lead;
 • Je bouwt je eigen netwerk op;
 • Elkaar onderling versterken;
 • Kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling;
 • Maak kennis met alle OHTA-bedrijven;
 • Leer de stad Almelo kennen;
 • Ontdekken van de vele mogelijkheden!

Per jaar organiseren we 6 toffe activiteiten. De activiteiten zullen plaatsvinden in Almelo. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbezoeken, klankbordsessies, netwerk middagen, lezingen, workshops en meer! We sluiten elke activiteit af met een borrel. Je bent van harte welkom als YPA-lid!

Maria Nieuwerth
ETC Nederland

“He, ik ben Maria Nieuwerth, voorzitter van het netwerk YPA. Ik ben trainee bij ETC op de afdeling IT, maar ik doe alles behalve IT. Ik ben volop aan het onderzoeken welke kant ik op wil in mijn carrière en ik ben erg nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat jouw interesses en ambities zijn!”

Harco Hartmink
Benchmark Electronics

“Hey, ik ben Harco Hartemink en bestuurslid van het netwerk YPA. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Benchmark als Manufacturing Engineer. Ik zie er erg naar uit om andere young professionals in Almelo te ontmoeten en kennis te maken met wat de OHTA bedrijven allemaal te bieden hebben!”

Wouter van Lanen
Tecnotion

“Mede Young Professionals! Ik ben Wouter van Lanen en ben penningmeester bij het netwerk YPA. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam als Senior Process Engineer bij Tecnotion. Het lijkt mij leuk om jullie, de OHTA bedrijven en daarnaast de stad Almelo te leren kennen!”

Ester de Boer
Urenco Nederland

“Mijn naam is Ester de Boer. Na mijn opleiding  ben ik in 2018 bij Urenco komen werken als Compliance Specialist. Hoewel ik niet in deze richting ben opgeleid, heb ik het erg naar mijn zin!
Sinds kort ben ik secretaris van het YPA-bestuur, hét netwerk voor Young Professionals dat de Almelose bedrijven met elkaar verbind!”

YPA-lancering!

Ben je net gestart of al een tijdje aan het werk binnen een van onze 12 hightech bedrijven in Almelo? Zoek je een manier om jezelf te ontwikkelen? Wil je graag je netwerk verbreden en ben je nieuwsgierig naar de verhalen van andere young professionals? Dan hebben we goed nieuws!

Vanaf 4 maart 2022 is het Young Professionals Almelo (YPA) netwerk een feit! Vanaf 15.45 ben je welkom in het Stadslab, Almelo. Maak kennis met young professionals, de OHTA bedrijven en Almelo! We sluiten de middag af met een borrel.

Wil jij ook aanwezig zijn? Wacht niet langer en meld je aan via het contact formulier. Voor deze activiteit hoef je (nog) geen YPA-lid te zijn.

Lidmaatschap

Wil je deelnemen aan de activiteiten? Dan moet je YPA-lid zijn. Dit kan via onderstaand lidmaatschap formulier. Aan het lidmaatschap zitten een aantal voorwaarden verbonden.

 • Werkzaam zijn bij een OHTA-bedrijf
 • Jonger zijn dan 36 jaar
 • HBO/WO denk-/werkniveau

Een lidmaatschap kost 50 euro per jaar. Je werkgever vult de overige kosten aan. Zelf actief meedenken? Dat kan! Word direct lid van een van onze commissies. Zo bundelen we onze krachten!

 

Download hier het lidmaatschap formulier

Activiteiten overzicht

4 maart 2022
15:45-18:00

Lancering Young Professionals Almelo

Organisatie:
Young Professionals Almelo
Stadslab Almelo

Contact

Heb je een vraag aan YPA? Wil je lid worden? Heb je tips / ideeën? Neem een kijkje op deze website, volg ons op LinkedIn of neem contact met ons op via onderstaand contact formulier!

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.